Diensten

Zakelijk vervoer
Tijd is kostbaar, Reistijd wordt werktijd


Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Royal Taxi Service biedt u een oase van rust in een overvolle agenda. Bij ons is uw zakelijk vervoer perfect geregeld. Als u hoge eisen stelt aan discretie, service en kostenbeheersing, stapt u bij Royal Taxi Service in de juiste auto.

U wordt vervoerd in een zeer comfortabele auto. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. Royal Taxi Service verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet: zakelijk vervoer is bij Royal Taxi Service op ieder moment zo geregeld: 24 uur per dag.

Vliegvervoer
Royal SchipholTaxi Service; neem plaats en ontspan!


Wij zijn bekend met alle in’s en out’s van de Nederlandse luchthavens. Wij realiseren graag uw vervoer naar het vliegveld en staan klaar wanneer u opgehaald moet worden. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet: Bij ons kunt u rekenen op een vaste prijs. Kortom: uw eigen SchipholTaxi!

Indien u op Schiphol Airport aankomt, kunt u de Royal Taxi Service Chauffeur op het meeting-point of bij de Gate verwachten, met het Royal Taxi Service bord en uw naam. Onze chauffeur zal u of uw cliënten vervolgens naar de auto te begeleiden.

Limousine
Onze limousine verhuur is bij uitstek een mogelijkheid om het karakter van je trouwdag een hele bijzondere kleur te geven.


Het is jullie dag, en daar hoort jullie trouwvervoer bij! Bij Royal Taxi Service vind je eindeloze mogelijkheden voor trouwvervoer en volgauto''s. wat je van ons in ieder geval mag verwachten is een servicedesk die met je meedenkt en een VIP behandeling voor jullie en alle gasten die met ons mee mogen rijden.

De Lincoln Limousine is de welbekende limo die u zo af en toe door de straten ziet glijden, of waar u mensen uit ziet stappen op een belangrijke rode-loper-evenement. Deze prachtige limousine verhuren we compleet met chauffeur in een hagelwitte editie. De Licoln Limousine past heel goed bij de meeste events, door zijn indrukwekkende en welbekende uiterlijk bent u op slag een vip voor iedereen die u ziet uitstappen

Informatie en bestellen Wenst u aanvullende informatie? Wilt u een VIP-taxi bestellen of de vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact via 079-8881333.

Chauffeurs
Onze directiechauffeur zijn betrouwbaar en representatief.


Voor ons zakelijk vervoer maken wij gebruik van gespecialiseerde chauffeurs die dagelijks rijden voor verschillende instanties, ministeries en multinationals in binnen- en buitenland. Onze chauffeurs kunnen onder elke omstandigheid anticiperen en reageren op lastige verkeerssituaties en, zonder dat u het merkt, deze veilig en verantwoord kunnen oplossen. Files? Uw chauffeur weet de alternatieve route en zorgt er voor dat u op tijd op uw afspraak arriveert, de file problematiek in Nederland is geen excuus, maar een gegeven!

Veilig rijden, souplesse, etiquette, en wegkennis
zijn de kernwaarden waaraan onze chauffeurs voldoen.

Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt een privé chauffeur toegewezen die al uw wensen kent en daarop anticipeert. Een vertrouwd gezicht, die u bijna als uw eigen werknemer kunt zien. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij Royal Taxi Service een chauffeur inhuren.

Informatie en bestellen

Wenst u aanvullende informatie? Wilt u een VIP-taxi bestellen of de vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact via 079-8881333.