Over ons

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Zoetermeerse Taxi Service is een dienst van Royal taxi Service en is een franchisenemer van De Vier Gewesten. Dit is een landelijke organisatie van taxi ondernemingen. Zo streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers en opdrachtgevers. Samen beschikken wij over 5.000 voertuigen, variërend van taxi’s, taxibusjes, rolstoelbussen, vip-voertuigen en touringcars.

Door de bundeling van met DVG zijn wij instaat voor vrijwel iedere vervoersvraag een passende oplossing aan te bieden. daarbij kan het gaan om incidentele vervoersopdrachten, maar ook om langlopende contracten met: Gemeente – Provincie – Bedrijven – Verzekeringsmaatschapijen

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen u graag verder op weg!