Limousine vervoer

Limousine
Onze limousine verhuur is bij uitstek een mogelijkheid om het karakter van je trouwdag een hele bijzondere kleur te geven.


Het is jullie dag, en daar hoort jullie trouwvervoer bij! Bij Royal Taxi Service vind je eindeloze mogelijkheden voor trouwvervoer en volgauto''s. wat je van ons in ieder geval mag verwachten is een servicedesk die met je meedenkt en een VIP behandeling voor jullie en alle gasten die met ons mee mogen rijden.

De Lincoln Limousine is de welbekende limo die u zo af en toe door de straten ziet glijden, of waar u mensen uit ziet stappen op een belangrijke rode-loper-evenement. Deze prachtige limousine verhuren we compleet met chauffeur in een hagelwitte editie. De Licoln Limousine past heel goed bij de meeste events, door zijn indrukwekkende en welbekende uiterlijk bent u op slag een vip voor iedereen die u ziet uitstappen

Informatie en bestellen Wenst u aanvullende informatie? Wilt u een VIP-taxi bestellen of de vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact via 079-8881333.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt binnen 1 dag reactie verwachten!