Service & Kwaliteit

Service & KwaliteitKwaliteit speelt een hoogstaande rol waarbinnen het veilig vervoeren van klanten tegen een voordelige prijs een pré is. U kunt als klant een betrouwbare chauffeur verwachten, die u tijd gericht met een schone representatieve wagen vervoert.

Certificaat
Royal Taxi Service is een KIWA gecertificeerd bedrijf en beschikt over het officiële TX-keurmerk certificaat. Hierbij worden wij getoetst op Betrouwbaarheid, veiligheid, netheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid, sociale vaardigheden en de bijbehorende opleidingen. Hierdoor kiest u slim en bewust als u gebruik maakt van Royal Taxi Service met haar kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Op rekening rijden
Bij Royal Taxi Service is het mogelijk om al het vervoer op rekening van uw bedrijf te laten plaatsvinden. Geen gedoe meer met contact geld en pasjes, maar de rekening wordt naar kantoor gestuurd onder vermelding van de persoon die is vervoerd.

Vertrouwelijk documenten
Het vervoer van vertrouwelijke documenten is bij ons in goede handen. Onze chauffeurs dragen de verantwoording niet alleen voor u, maar ook voor uw vertrouwelijke documenten. Op het juiste moment, op de juiste plaats, zonder omwegen worden uw documenten door onze chauffeurs afgeleverd. Onze chauffeurs kennen een geheimhoudingsplicht en zijn zeer discreet.

Vaste prijzen
Heeft u op dit moment vaak ritten naar een vast adres, Centraal Station of een hotel in de regio? Dan bestaat de mogelijkheid om hiervoor een vaste prijs te maken, u weet dan van te voren wat de rit gaat kosten.